Зустрічі та спілкування вживу зближують. А от зустріч на лекції від випускника ФЕА, а сьогодні успішного керівника енергетичної компанії, ще й відкриває перспективи та можливості для здобувачів вищої освіти.

27 червня 2023 року студенти та викладачі факультету електроенерготехніки та автоматики мали можливість відвідати відкриту лекцію на тему “Ринок електроенергетики України: сьогодення та майбутнє”.

Генеральний директор ТОВ “ІКНЕТ” Подоляк Юрій Олександрович трішки поділився власним досвідом зростання та становлення, обговорив як здійснюється реалізація енергетичних проєктів, палку дискусію викликала тема перспектив розвитку електроенергетики та тренди в енергетиці України.

Захід було проведено для студентів освітньо-професійних програм підготовки бакалавра та магістра «Управління, захист та автоматизація енергосистем», «Нетрадиційні та відновлювані джерела енергії», «Електричні станції», «Електричні системи і мережі», «Електротехнічні пристрої та електротехнологічні комплекси», «Електричні машини і апарати», «Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність» та освітньо-наукової програми підготовки магістра «Електроенергетика та електромеханіка».

А як щодо перспектив: ІКНЕТ презентував іменну стипендію для студентів 3-го та 4-го курсів.

ФЕА щиро вдячні гостеві за цікаву та мотивуючу доповідь, та можливості для студентів факультету.